Zprávy

Podrobné vysvětlení materiálu dna úložného vaku EVA a okolního materiálu
Čas vydání: 2020-08-03 14:46:55  Hity: 6

Existuje mnoho druhů materiálů na dně sáčků EVA a okolních materiálů, které jsou určeny hlavně podle účinku a požadavků procesu.

      1. Pokud po sklopení dna sáčku jedete po postranním vozidle, je jeho spodní podpěra obvykle alespoň 6 mm. Není nutná žádná papírová ústa a délka nosného materiálu je o polovinu menší než je požadovaná kresba.

      2. Pokud jsou přední a zadní panel obrácený, spodní držák je o 2 minuty menší než požadovaná velikost a šířka a délka je o půl minuty kratší, než jsou požadavky na kreslení.

      3. Pokud je spodní část vyrobena ze dvou vozů se zadní stranou rozdělenou do jednoho kusu, můžete přidat materiál po dokončení vozíku. Spodní závorka je o 2 minuty menší než požadovaná velikost a šířka a délka je o polovinu menší než požadavky na kreslení.

      4. Pokud jsou oba konce dna přehnuty a boční stěna přehnutá, musí být na obou koncích dna pytle papírové otvory. Tento přístup se však zřídka doporučuje.

      5. Špičkový úložný vak EVA má takový druh podpěry z měkké kůže, jako je tento: kůže z kůže dna + 8 mm imitace podšívky + 90 gramů netkané textilie. Imitace podšívka je netkaná, a poté je přilepena ke spodní kůži a napodobenina nepodkládá lepidlo uprostřed.


Předchozí: Továrna na kabelky sdílí čty...

další: Je lepší koupit sadu z akcií n...